Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK - "No mix" szerkezeti ragasztók
PU / PE-PP / Epoxy Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Rugalmas ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Csupaszoló és blankoló szerszámok / Speciális szerszámok / No.25 nagyfeszültségű kábelcsupaszoló szerszám
No.25 nagyfeszültségű kábelcsupaszoló szerszám
Kapcsolódó termékek
Maximum 5 mm vastag szigetelésekhez
cikkszám: 52000025
Ár: 58.450 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 74.232 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 2 db     Ár: 55.528 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 70.521 FtMennyiség: 3 db+   Ár: 52.605 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 66.809 Ft
Raktáron
 

A No. 25 kábelcsupaszoló kifejezetten a vastagabb külső átmérőjű kábelek biztonságos csupaszolására let kifejlesztve. Az új szerszám akár 5mm vastag kábelköpeny eltávolítására is alkalmas, így kiválóan használható a nagyfeszültségű vezetékekhez.


A No. 25 kábelcsupaszoló használata egyszerű. A beállítócsavar segítségével a vágókés a kábelköpeny vastagságának megfelelőre állítható. A szerszámmal körkörös és hosszanti vágást is el lehet végezni a maximum 25mm átmérőjű kábeleken. Mind a hosszanti, mind a körkörös vágás kezdetén a szerszámot a hüvelykujj könnyű nyomásával kell irányítani.

 

A kábel külső szigetelésének átvágásához a szerszám fejét finoman hozzá kell szorítani a kábelhez, majd a nyelét fel-le mozgatva megkezdeni a vágást. A munkafolyamat egyszerűen és könnyen elvégezhető még nagyon alacsony (max. -10°C) hőmérsékleten is.

 

A vágási irány egyszerűen megváltoztatható, így a körkörös és hosszanti vágás közti váltás nem vesz igénybe időt.  Ennek köszönhetően a No 25 kábelcsupaszoló használata rugalmas és hatékony.

A vágókés speciális kialakítása lehetővé teszi a max. 5mm vastag műanyag kábelköpenyek ill. Az alumínium árnyékolóréteg csupaszolását anélkül, hogy a kábel belső rétegei megsérülnének. A vágási mélység 0-5mm között 0,1mm-enként az állítócsavar elforgatásával állítható. 

A vágókés legalább 48HRC acélból készül és egyszerűen, az állítócsavar eltávolítása után cserélhető. 

 

A No 25 kábelcsupaszoló szerszám ütésálló poliamidból készül, a kétélű vágókés egy fogaskerékhez csatlakozik. A fogaskereket úgy csatlakozik a szerszám nyeléhez, hogy azt a lehető legbiztonságosabban lehessen a kábelhez szorítani. 

 

A WEICON No 25 szerszám ideális kiegészítője a többi WEICON kábelcsupaszolónak, segítségével a kábelek szélesebb körének egyszerű és biztonságos csupaszolása válik lehetővé. A szerszám kifejezetten a szakemberek számára készült, alkalmas az ipari használatra.

 

A No 25 kábelcsupaszoló szerszám 210mm hosszú, és mindössze 220 g súlyú. Használata rendkívül egyszerű, ergonómikus formájának köszönhetően a kéz a hosszútávú használat során sem farad el.

A szerszámot praktikus tárolódobozban szállítjuk, melyben a kábelcsupaszoló biztonságosan tárolható és szállítható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.