Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Fényes rozsdamentes acél spray

A WEICON GmbH & Co. KG új terméket fejlesztett ki a fém felületek bevonására:

WEICON Rozsdamentes acél spray, fényes kivitelben

Az ipari felhasználóknak gyakran van szükségük olyan megoldásra, ami a szükséges műszaki tulajdonságok mellett a rozsdamentes acél színét is biztosítja.
Ennek az igénynek kielégítésére fejlesztette ki a WEICON a Rozsdamentes acél sprayt, ami nemcsak bevonatként, hanem a rozsdamentes acél felületek korrózióvédelmére és javítására is alkalmas. A spray színe száradás után megegyezik a kezelt rozsdamentes acél felületek elegáns megjelenésével.
 
A fényes WEICON Rozsdamentes acél spray korrózióvédő és időjárásálló bevonatot képez. Nagy vegyi ellenállóságának köszönhetően ez a termék minden olyan felhasználási területre ideális megoldás, ahol ellenálló, hatékony védőrétegre van szükség.

A spray emellett használható sérült rozsdamentes acél felületek javítására karosszériákon, silókon vagy csőrendszereken.

Az új spray segítségével finom felületek hozhatók létre, és lehetővé teszi a kopott alkatrészek felújítását. A fényes WEICON Rozsdamentes acél spray nemcsak fém, hanem fa, üveg, kerámia, műanyag (kivéve PE, PP és PTFE) felületeken is alkalmazható.

A spray alapja rozsdamentes acél pigment és alkid gyanta keveréke. A használat során a fényes WEICON Rozsdamentes acél spray pigmentjei, lapos formájuknak köszönhetően a felülettel párhuzamosan, több rétegben, egymást fedve ülepednek le. Ez pala-bevonat jellegű réteget alkot, és kiválóan védi a felületet a nedvesség ellen. Az egy időben fellépő elektrokémiai hatással optimális korrózióvédelem érhető el.
A fényes WEICON Rozsdamentes acél spray a felhordás után körülbelül 10 perccel porszáraz és körülbelül 10 óra elteltével teljesen megköt. A spray +300°C-ig hőmérséklet-álló.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum