Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Karima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65

A Weicon új termékkel bővítette az anaerob ragasztó- és tömítőanyag termékcsaládot: bemutatták az új, NSF ivóvíz-jóváhagyással rendelkező WEICONLOCK White Line – AN 301-65 karimatömítőt

Az új tömőanyag PTFE-t tartalmaz. Ennek köszönhetően jobban ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak és a magas hőmérsékleteknek. Az új AN 301-65 rendkívül magas viszkozitású, rendkívül rugalmas, közepes erősségű, és a felhordás után azonnal tömítőhatást hoz létre. A kiváló tömítő hatása ellenére a WEICONLOCK AN 301-65 könnyen bontható a karbantartási munkálatok elvégzéséhez.
 
White Line ( webáruház )
A WEICONLOCK White Line termékcsalád ragasztó- és tömítőanyagai megfelelnek a szigorú előírásoknak, a magas munkabiztonsági és egészségvédelmi elvárásoknak. Ezek az anaerob, egykomponensű ragasztók nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, biztonsági adatlapjuk „fehér”. A White Line termékek emellett rendelkeznek NSF ivóvizes jóváhagyással, és nem igényelnek veszélyességi címkét. Kifejlesztésük során a WEICON mindvégig szem előtt tartotta a munkahelyi biztonságot és egészségvédelmet. A WEICONLOCK White Line termékek ennek köszönhetően az ivóvizes rendszerekben és az élelmiszeriparban is használhatók, de alkalmazhatóságuk természetesen nem korlátozik ezekre a területekre: bármelyik ipari szektorban megállják helyüket.

A WEICONLOCK anaerob ragasztó- és tömítőanyag-család különböző erősségű, viszokozitású és hőállóságú termékekből áll. Ezek a ragasztóanyagok folyékony műanyagok, melyek a levegő kiszorításával kötnek meg, például a csavar és az anya közötti menet megszorításakor. Könnyen és gyorsan felhordhatók, használatuk gazdaságos. A szabadalmaztatott PEN-system garantálja a ragasztók gyors, tiszta, pontos adagolását. A WEICONLOCK termékek mindegyike ellenáll a változó hőmérsékleteknek, a vegyi anyagoknak, oldószereknek, valamint a vibrációknak és mechanikai terhelésnek.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum