Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Kristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztó

A WEICON GmbH & Co. KG kibővítette a szerkezeti ragasztók termékcsaládját a kristálytiszta, átlátszó  WEICON RK-7200 típussal.

Ez a metil-metaakrilát alapú, két komponensű szerkezeti ragasztó különösen erős, gyorsan köt, ütésálló, emellett szakító-, lehúzási-, és nyírási szilárdsága is magas.
 
Esztétikus ragasztások
Mivel az új termék kötés után is kristálytiszta marad, az RK-7200 különösen alkalmas olyan ragasztásokhoz, ahol fontos, hogy az eredmény esztétikus legyen. Mostantól az átlátszó és áttetsző műanyagok, plexik és más anyagok is tisztán, szépen ragaszthatók.

Kiváló tulajdonságok
Az új ragasztótípus nagyon erős, így még sokoldalúbban használható. Felhordás után a pozicionálási idő 2-3 perc, és a kötés 10 perc alatt kialakul. Az RK-7200 kezdeti erősége gyorsan létrejön, emellett széles hőmérséklet-tartományban is használható: -40°C - +110°C. Kül- és beltéri alkalmazásokra egyaránt tökéletes, jól ellenáll nemcsak a környezeti hatásoknak, hanem a vegyi anyagoknak is.

Holger Lütfring, a WEICON termékmanagere elmondta “Egyre nagyobb az igény a gyorsan kötő, nagyon erős MMA ragasztók piacán. A felhasználók kiváló minőségű, megbízható és biztonságos ragasztókkal szeretnének dolgozni. A WEICON az igények szem előtt tartásával fejlesztette ki az új, kristálytiszta RK-7200 ragasztót. Ebben a termékcsoportban mostanáig nem létezett átlátszó metil-metaakrilát alapú szerkezeti ragasztó. Az új termék egyedülálló tulajdonságaival kiválóan illeszkedik a jól ismer RK ragasztók családjába.”

Sokoldalúan használható
Az RK szerkezeti ragasztók számos ipari szektorban univerzálisan alkalmazhatók különböző anyagok egymáshoz ragasztására, például a műanyagiparban, fémgyártásban, jármű-karosszériáknál, gép- és szerkezetgyártásban, elektronikai és építészeti területeken, vagy a bútoriparban.

A WEICON szerkezeti ragasztókkal kiválthatók a konvencionális rögzítési módszerek. Használatuk nem változtatja meg a ragasztott felületek anyagát, ellentétben a hegesztéssel vagy forrasztással. Így a ragasztott anyag tulajdonságai sem változnak meg. A ragasztás során a megkötött anyag automatikusan olyan szivárgásbiztos réteget alkot, mely megelőzi a korrózió kialakulását.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum