Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Nagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

A WEICON új, nagyon rövid felhasználási idejű ragasztócsaládot fejlesztett ki az ipari sorozatgyártásra és a gyors javításokra.

Az új WEICON PU-90 és PU-240 ragasztók nagyon erős, gyorsan kötő kétkomponensű szerkezeti ragasztók. Kötési erejük kiemelkedően magas, így tökéletes megoldást jelentenek a fém, műanyag, kompozit, fa és kerámia anyagok egymáshoz vagy önmagukhoz való ragasztásánál.

Technikai adatok és ár információk ide kattintva!

Ragasztók ipari felhasználásokra


Az új ragasztók ideálisak az ipari területeken történő ragasztási, javítási, karbantartási és gyártási feladatokra. A WEICON PU-90 és PU-240 poliuretán ragasztók az ipar különböző területein használhatók: műanyagipar, mechanikai területek, forma és modellkészítés, hajóépítés, energia- és elektronikai ipar, fémmegmunkálás, járműipar.

A különböző iparágak eltérő igényeinek kielégítésére a Weicon poliuretán ragasztók két típusa választható: a WEICON PU-90 és PU-240.

A PU-90 feldolgozási ideje 90 másodperc, míg a PU-240-é 4 perc (hő segítsége nélkül). Ez a rendkívül rövid felhasználási idő különösen alkalmassá teszi az új ragasztótípusokat az ipari sorozatgyártás és a gyors javítások esetében.

A Poliuretán ragasztók előnyei

A poliuretán anyagnak számos előnye van. A WEICON PU-90 és PU-240 ragasztók rendkívül erősek, tartósan rugalmasak maradnak, ütésállóak és ideálisak a szerkezeti ragasztásokhoz.

Mindkettő típus képes nagy mechanikai terhelésnek és dinamikus terhelésnek ellenállni. A WEICON PU-90 és PU-240 ragasztók feldolgozás után 30 perccel csiszolhatók és festhetők.

A poliuretán ragasztók viszkozitása magas, ennek köszönhetően akár függőleges felületeken is használhatók. A WEICON PU-90 és PU-240 nagyon kis zsugorodás mellett köt, kötés után ellenállnak a víznek, tengervíznek, sok higított savnak és lúgnak. Átmenetileg ellenállóak az üzemanyagokkal, olajokkal és zsírokkal szemben is.

WEICON PU-90 és PU-240 ragasztók az Easy-Mix adagolórendszerrel használhatók.

Egyszerű alkalmazás az Easy-Mix rendszerrel


Ez a rendszer egy adagolófejből, patronból és dupla keverőfejből áll (a képen látható), melyek garantálják az optimális feldolgozást.
Az adagoló állandó, rendkívül precíz nyomással adagolja a kétkomponensű ragasztót. Az adagolás, keverés és a ragasztó kinyomása egyetlen művelettel történik meg. A komponensek nagyon puhák, így azokat könnyű kezelni, azonban összekeverve a két összetevő nem folyékony, hanem paszta állagú, ami megkönnyíti az ipari felhasználást.

WEICON PU-90 és PU-240 ragasztók használatánál az alábbi tényezőket kell figyelembe venni: a ragasztandó felületek legyenek tiszták, szárazak és zsírmentesek. A ragasztót csak az egyik felületre kell felhordani. A kötés a két összetevő kikeverése után azonnal megkezdődik. A feldolgozás történjen szobahőmérsékleten. Magasabb hőmérséklet esetén a pozicionálási és kötési idő lecsökken, míg alacsonyabb hőmérsékletek esetén megnő

Technikai adatok és ár információk ide kattintva!

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum