Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Ragasztás a víz alatt

Törökországban, Isztambul egyik vasúti hídján karbantartási munkák váltak esedékessé, melyben a Weicon cég nyújtott segítséget. A híd tartóelemeit melyek részben a Boszporusz vízszintje alatt vannak, javításra szorultak.

A híd pillérjein meg kellett oldani az illesztések és rések tartós tömítését, a tengervíz bejutása ellen. A biztonság kedvéért a hegesztett illesztéseknél, gumi tömítésekkel egészítették a hézagokat. Ezt a tömítést ragasztották be a WEICON Aqua-Flex ragasztóval.

A víz alatti munkálatokat ipari búvárok végezték el, mivel ez volt az egyetlen módja a víz alatti részek karbantartásának. A WEICON törökországi munkatársa, Mehmet Unal a helyszínen segítette a munkát, olyannyira, hogy egy idő után ő is búvárruhát öltött, és a víz alá bukott hogy segítsen az alkatrészek WEICON Aqua-Flex -el történő rögzítésében.

Ez a speciális ragasztó- és tömítőanyag tökéletesen alkalmas azokra a felhasználási területre, melyek nedvesek, vizesek vagy akár víz alatt vannak. A WEICON Aqua-Flex kötés után tartósan rugalmas, nem zsugorodik, és teljesen kitölti az illesztések réseit. A WEICON Aqua-Flex szinte minden felületre tapad, és alkalmas és vízcsövek és más csővezetékek tömítésére, valamint a víz alatti vagy vizes helységekben található illesztések felújítására és javítására, még a tengervízben (sós vízben) is.

A WEICON Aqua-Flex számos előnyt nyújt:
ellenáll a víznek (sós víznek is), kiváló elöregedési tulajdonságai vannak, UV stabilitása jó, és felhordás után gyorsan bőrösödik. Keményedés után tartósan rugalmas marad, nem tartalmaz szilikont és oldószereket, szagmentes.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum