Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Ragasztó az élelmiszeripar számára
Weicon VA 110
A Weicon kibővítette az NSF jóváhagyással rendelkező ragasztóinak termékcsaládját.  Ezek a termékek élelmiszerrel és ivóvízzel kapcsolatba kerülő felhasználási helyeken is alkalmazhatók.  Ezekre a felhasználási területekre mostantól új, általános ciánakril ragasztó típust kínálunk: ez a WEICON VA 110
Az új ragasztó közepes viszkozitású, lassabb kötési idejű termék. Univerzális típusként alkalmazható többféle anyag ragasztására.

A termék egyik fő jellemzője az NSF jóváhagyás az ANSI Standard 61 - Drinking Water System Components előírásnak megfelelően. A VA 110 emellett a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, és használható az a gyógyszeriparban, vegyiparban, játékgyártásban vagy ékszeriparban is.
 
Univerzális típus
A terméket az univerzális használhatósága teszi különlegessé Szinte bármilyen anyagot ragaszt egymáshoz és önmagához, például műanyagokat, fémet, természetes és szintetikus gumit, üveget, kerámiát, fát és bőrt.
A WEICON Contact Ciánakril ragasztók szobahőmérsékleten, egykomponensű, oldószermentes ragasztók. A ragasztandó felületeken, illetve a levegőben lévő nedvességtartalom hatására gyorsan polimerizálódnak, és enyhe nyomás hatására megkötnek.
 
A WEICON Contact ragasztók használatánál a felületek szerkezete nem változik meg, mint a hegesztés vagy forrasztás során. Az anyagokban nem keletkezik belső feszültség. Ez könnyebb, gyorsabb szerelést tesz lehetővé, és nincs szükség további rögzítőeszközökre.
 
Egyértelmű előnyük
Az új típusnak számtalan előnye van, időt és költségeket takarít meg, a ragasztott alkatrészek megmunkálása azonnal folytatódhat, a kötés rendkívül erős (az anyaggal megegyező erősségű), a ragasztás pedig tiszta, esztétikus.
A Contact Ciánakril ragasztók nagy szerkezeti erősségűek, hőmérséklet-állóak -50°C - +135°C között, és jól ellenállnak többféle vegyi anyagnak.

A ragasztót most azonnal megrendelheti webáruházunkban!
Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum