Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpaszta

A különböző környezeti hatások, például a nedvesség vagy a dörzsölődés a gépek és a szerelvények károsodásához vezetnek, és azok korrodálását, bemaródását és kopását okozhatják. Ezeknek a következménye pedig az időigényes és költséges javítás és karbantartás

A WEICON ezeknek a problémáknak a megelőzésére fejlesztette ki a fémmentes, nagyteljesítményű korrózióvédő szerelőpasztát. A Weicon Anti Size High Tech megelőzi a fémek közötti elektrolitikus korróziót (hidegforradást). -40°C - +1,400°C között hőmérséklet-álló.
 

Az Anti Size High Tech különösen alkalmas azokhoz a szerelési munkákhoz, ahol a fém tartalmú anyagok a sötétebb szín miatt esztétikai okokból nem alkalmazhatók, ahol a nikkel-tartalmú termékeket nem használhatók, illetve azokban az esetekben, ahol elektro-kémiai okokból nem lehet réztartalmú termékeket használni.

Speciális összetételének és a nagyon finom szemcsés száraz kenőanyagnak köszönhetően az Anti Size High Tech kitölti a felület összes egyenetlenségét még 12 μm rétegvastagság esetén is. Csak a tökéletesen tömített felületek biztosítanak megbízható védelmet a korrozió ellen. Így a speciális felhasználásoknál, például a karimás csatlakozásoknál további tömítőhatás alakul ki. 

Az Anti Size High Tech nemcsak kenőanyagként, hanem védő- és szétválasztó- anyagként is használható a nagy igénybevételnek kitett alkatrészeknél, főleg magas hőmérsékletű környezetben. A szárazanyag-összetétel optimális aránya valamint a körültekintően kiválasztott adalékanyagok lehetővé teszik a széles körű felhasználást az ipar minden területén. 

 

A WEICON Anti Size High Tech tartós védelmet nyújt a korrózió – bemaródás – kopás, a Stick-slip jelenség, az oxidáció és bemaródó korrózió és az elektrolitikus reakciók (“hidegforradás”) ellen.

 

A WEICON Anti-Seize szintetikus olajokból készül, melyeknek sokkal alacsonyabb a kéntartalmuk, mint az ásványolajakat tartalmazó készítményeknek.  Így +200°C és +250°C között az olaj visszamaradt anyag nélkül elpárolog. Ez különösen fontos a rozsdamentes acélok esetén (VA-anyagok) korrózió-hatás miatti repedések megelőzésére.

A WEICON Anti Size High Tech nem tartalmaz kénes összetevőket és halogént, jól tapad, dörzsálló, ellenáll a melegnek, hidegnek és a tengervíznek. A rendkívül alacsony súrlódási együttható lehetővé teszi a gépek és berendezések könnyű szétszerelését.

 

Emellett a WEICON Anti-Seize szerelőpaszták kiváló kenőanyagok a statikusan igénybevett alkatrészekhez, lassan mozgó berendezésekhez (feltételezve az előírt újrakenési idők betartását).


Kettős, kenőanyagként és korrózióvédő anyagként történő felhasználhatósága miatt a WEICON Anti-Seize gazdaságos választás, hiszen nemcsak időt takarít meg, hanem a költségeket is csökkenti.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum