Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
WEICON Metal Fluid krómozott és rozsdamentes acél felületekre

Univerzális fémvédelem

Új és rendkívül hatékony termék beltéri használatra, matt és polírozott fém felületek védelmére és tisztítására. Használható rozsdamentes acélhoz, alumíniumhoz, krómhoz, nem-korrozív nehézfémekhez.

Termékjellemzők:


- új fémfelületek megelőző védelme
- kéz-száraz, fényes védőréteg
- a kezelt felületek újnak tűnnek
- szilikon- és oldószermentes
- semleges szagú
- antisztatikus réteget hoz létre, megelőzi a piszok a felületen történő megtapadását
- hőmérséklet ellenálló –10°C - +150°C

A WEICON Metal Fluid emellett jól használható kerámia, fa, üveg és műanyag felületek védelmére és tisztítására, NSF*- regisztrációval rendelkezik. Sem a mart, sem a nyomtatott mintákat, valamint a műanyag és gumi felületeket (pl. konyhafelszereléseken) sem károsítja.


*NSF = Non-food Compounds Registration Programme


Használati útmutató:

Szórjon megfelelő mennyiségű WEICON Metal Fluid sprayt a felületre, majd száraz ruhával oszlassa el egyenletesen és fényesítse fel.

Vissza
Top-Lub-folyadék - professzionális kenés az élelmiszeriparban Contact ciánakrilát pillanatragasztók, egykomponensű, hidegen-megkötő, oldószermentes ragasztókKristálytiszta ragasztás: Új szerkezeti ragasztóGMK 2510 2-komponensű Gumi-Fém ragasztóSzilikon-folyadék Spray az élelmiszeripar részéreKarima tömítés érzékeny anyagoknál: WEICONLOCK AN 301-65Plastic Metal WEICON SF (új, módosított összetétel)Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpasztaRagasztó az élelmiszeripar számáraNagy erősség, sok előny: Poliuretán ragasztók

Archív publikációk

2015201420132012Teljes Archívum