Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Szigetelő és Bevonó Spray 400 ml
Szigetelő és Bevonó Spray 400 ml
Dielektrikus erősség, teljesen átlátszó
cikkszám: 11551400
Ár: 5.915 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 6 db
Darabár: 35.490 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 7.513 Ft
Bruttó darabár: 45.078 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 12 db     Ár: 5.620 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 7.138 FtMennyiség: 24 db+   Ár: 5.324 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 6.762 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Szigetelő és Bevonó Spray egy alkid gyanta alapú, kristálytiszta szigetelő és bevonó festék. Kötés után rugalmas, ellenálló filmréteget képez, mely kiválóan tapad a legtöbb felületre, például fémekre, üvegre, műanyagokra, fára, stb.

Az Isolation Spray ellenálló az UV sugárzással, savakkal, olajakkal és lúgokkal szemben. Nedvesség- és időjárás-álló, dielektrikus erőssége rendkívül nagy. A spray bevonja az elektromos csatlakozásokat, kapcsolókat, kapcsolótáblákat, elektronikai alkatrészeket, elektromos tekercseket, valamint univerzális tömítőanyagként használható az elektronikában, az elektromos motorok, tekercsek és keretek javításánál.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.