Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Fagyálló Szivárgásvizsgáló spray 400 ml
Fagyálló Szivárgásvizsgáló spray 400 ml
Nyomás alatt lévő csővezetékek szivárgásainak vizsgálatához, fagyálló -15˚C-ig, DIN-DVGW-jóváhagyás
cikkszám: 11654400
Ár: 4.733 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 6.011 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 6 db     Ár: 4.497 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.712 FtMennyiség: 12 db+   Ár: 4.260 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.411 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

Gyors, könnyű és megbízható módja annak, hogy megtaláljuk a repedést vagy a lyukat a nyomás alatt lévő gázvezetékeken. A Fagyálló Szivárgásvizsgáló spray nem gyúlékony és nem alkot ártalmas keveréket a következő gázokkal: széndioxid (CO2), propán, bután, acetilén, oxigén, városi gáz, természetes gáz, nitrogén, di-nitrogén monoxid (N2O) és CFC.

A Fagyálló Szivárgásvizsgáló spray alkalmazható mindenhol ahol sűrített levegőt, folyékony vagy légnemű gázokat használnak, például csövek, szerelvények, csatlakozások, szelepek és adapterek szivárgásainak kimutatására

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.