Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Fagyasztó spray 400 ml
Fagyasztó spray 400 ml
Helyi fagyasztás -45°C-ra
cikkszám: 11610400
Ár: 4.382 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 5.566 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 6 db     Ár: 4.163 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.288 FtMennyiség: 12 db+   Ár: 3.944 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.009 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A WEICON Fagyasztó spray számtalan felhasználási lehetőséget nyújt az ipari szektorok javítási és karbantartási  területein, valamint az elektronikai hibakeresésben.

A Fagyasztó spray gyorsan lehűti az alkatrészeket -45°C-ra és lehetővé teszi még a legkisebb alkatrészek irányított, pontos hűtését. A WEICON Fagyasztó spray nem vezető, anyagsemleges (kivéve a műanyag) és számos ipari és műszaki területen alkalmazható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.