Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Fagyasztó spray 400 ml
Fagyasztó spray 400 ml
Helyi fagyasztás -45°C-ra
cikkszám: 11610400
Ár: 4.903 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 6.227 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 4.658 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.916 FtMennyiség: 6 db+   Ár: 4.413 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.605 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A WEICON Fagyasztó spray számtalan felhasználási lehetőséget nyújt az ipari szektorok javítási és karbantartási  területein, valamint az elektronikai hibakeresésben.

A Fagyasztó spray gyorsan lehűti az alkatrészeket -45°C-ra és lehetővé teszi még a legkisebb alkatrészek irányított, pontos hűtését. A WEICON Fagyasztó spray nem vezető, anyagsemleges (kivéve a műanyag) és számos ipari és műszaki területen alkalmazható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.