Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Elektromos Kontakt Tisztító spray 400 ml
Elektromos Kontakt Tisztító spray 400 ml
Kapcsolódó termékek
Csökkenti a feszültségveszteséget és növeli az elektromos vezetőképességet, és eltávolítja a szivárgó áramot okozó szennyeződéseket is
cikkszám: 11210400
Ár: 4.177 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 5.305 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 12 db     Ár: 3.969 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.041 FtMennyiség: 24 db+   Ár: 3.760 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 4.776 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

Elektromos műszaki berendezések tisztítására

Az Elektromos kontakt tisztító sprayszennyezett vagy korrodálódott elektromos csatlakozások gyors és hatékony tisztítására és zsírtalanítására szolgál. A speciális összetétel nagy tisztaságú oldószert tartalmaz, mely eltávolítja az elektromos csatlakozásokról az oxid- és szulfid-rétegeket, égésmaradványokat, valamint az elektro-technikai berendezések, alkatrészek, mérőeszközök, szerszámok, kapcsolók vagy érzékelők által hagyott gyantás vagy kormos szennyeződéseket.
 
Az Elektromos kontakt tisztító spray csökkenti a feszültségveszteséget és növeli az elektromos vezetőképességet, és eltávolítja a szivárgó áramot okozó szennyeződéseket is.

Felhasználási területek:

- Elektrotechnikai és mechanikai alkatrészek tisztítása és zsírtalanítása (pl. elektromos gépek, mérőeszközök, mérlegek, kapcsolók és érzékelők)
- Elektromos csatlakozások, érintkezések, relék és kapcsolótáblák.

Színszíntelen
Szagoldószer
Hőállóság-
Eltarthatóság (minimum)24 hónap
Jellemzőknagy tisztaságú oldószerek

Felhasználás
A WEICON Elektromos kontakt tisztító spray használata előtt a berendezéseket áramtalanítani kell, és néhány percet várni a készülék belsejében lévő elektromos feszültség teljes megszűnéséig. A megtisztítandó részekre 25-30 cm-es távolságból szórjuk a spray-t. A WEICON Elektromos kontakt tisztító spray nagyon gyorsan elpárolog, visszamaradt anyag nélkül. A letörlés vagy lekefélés növeli a tisztítás hatékonyságát. A berendezést csak akkor kapcsoljuk vissza, ha a hajtóanyag és az aktív anyag is elpárolgott.

Tárolás
Nyomás alatt lévő tartály, óvni kell a napsugárzástól és a +50 °C fölötti hőmérséklettől

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.