Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Rozsda átalakító spray 400 ml
Rozsda átalakító spray 400 ml
Rozsdás vas és acél felületek rozsdarétegének semlegesítésére
cikkszám: 11155400
Ár: 6.022 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 7.648 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 12 db     Ár: 5.721 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 7.266 FtMennyiség: 36 db+   Ár: 5.420 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 6.884 Ft
Raktáron
 

WEICON Rozsda átalakító: rozsdás vas és acél felületek rozsdarétegének semlegesítésére. Véd a korróziótól, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Az epoxy gyanta alapú Rozsda átalakító szerves-fémes kapcsolatot alakít ki a rozsdaréteggel. Ezt a kapcsolatot a speciális epoxy gyanta stabilizálja, mely egyben védi is a felületet a külső hatásoktól. A kialakult, fekete színű réteg alapozóként működik a későbbi, tartós bevonatokhoz*.


A spray anti-korrozív, kiváló szivárgási tulajdonságokkal rendelkezik, és átlátszatlan. Hőálló 80°C-ig (rövid ideig <15 percig max. 160°C), jól ellenáll az időjárási körülményeknek és az UV sugárzásnak és ellenálló az oldószerekkel szemben. Nem tartalmaz nehézfémeket és ásványi savakat, szagtalan.

Alkalmazási területek:
Minden rozsdás felületen alkalmazható: berendezéseken, gépeken, mezőgazdasági berendezéseken, járműveken. A spray preventív védőrétegként is alkalmazható.

Színáttetsző bézs
FelhasználásKültéren és beltéren
KötőanyagSzintetikus gyanta
Hőállóságkb. -50°C - +80°C ( rövid ideig maximum +160°C )
Speciális tulajdonságokrozsda átalakítás, alapozás
Eltarthatóság24 hónap

*A felületek kompatibilitását használat előtt ellenőrizni kell.

Felületek előkezelése
A felület legyen száraz, tiszta, por-, olaj- és zsírmentes. A laza rozsdát, zsíros és más szennyeződéseket, festékmaradványokat drótkefével vagy csiszolókoronggal el kell távolítani , majd a csiszolási port letörölni. A felületet ezután WEICON Tisztító S-el kell megtisztítani.

Felhasználás
25-30 cm távolságból szórja a felületre 3-4 rétegben, melyek között várjon 3-5 percet. Teljes száradás után (kb. 2 óra) felhordható a fedőréteg.

Tárolás
Nyomás alatt lévő tartály. Óvni kell a napsugárzástól és a +50°C feletti hőmérséklettől.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.