Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai folyadékok / Műhelytisztító folyadék 30 Liter
Műhelytisztító folyadék 30 Liter
Kapcsolódó termékek
Tisztít és zsírtalanít minden fém, műanyag, gumi, üveg, kerámia és fa felületet.
cikkszám: 15205030
Választható kiszerelések:5 Liter10 Liter30 Liter
Ár: 98.954 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 125.672 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 2 hét
 

A Műhelytisztító folyadék tisztít és zsírtalanít minden fém, műanyag, gumi, üveg, kerámia és fa felületet. Erőteljesen eltávolítja a zsír, olaj, gyanta, korom, viasz, nikotin, rovarpiszok, bitumen és kátrány foltokat, szennyeződéseket. A Műhelytisztító folyadék oldószer és foszfát mentes, valamint kompatíbilis a olajszeparátorokkal (ÖNORM B5105), biológiailag lebomlik az EU előírásoknak megfelelően.

 A Műhelytisztító folyadék nagy koncentráltságú anyag, ami vízzel hígítható akár 1:40 (maximum) arányban.

Alkalmazási területek:
· Gépek és szerszámok minden típusa
· Műhely felszerelések, pl. munkapadok, polcok, görgősajtók, ipari padlózat
· Járművek, pl. targoncák, kézi emelők, teherautók, kamionok
· Motoralkatrészek, pl. olajpumpák, szelepfedelek, indítómotorok, dinamók

A Műhelytisztító folyadék alacsonyhabzású tisztítószer, így alkalmazható kézi tisztításra és nagynyomású tisztítógéppel, valamint szóróflakonnal (pl. a Weicon WPS 1500 kézipumpás szóróflakon)* egyaránt. Speciális összetétele ideiglenes korrózióvédelmet biztosít.

Alkalmazás:
A Műhelytisztító folyadékot hordja fel a tisztítandó felületre, és hagyja hogy átitassa az anyagot, majd tiszta ronggyal törölje le. Amennyiben makacs a szennyeződés, ismételje meg a műveletet. A tisztítási folyamat lerövidíthető a kezelt felület felmelegítésével (max: +90°C). Különösen a nagyon makacs szennyeződéseket lehet eltávolítani ilyen módon. Ne használja hígítatlanul alumínium vagy cink bevonatokon (lúgos, koncentráció pH érték kb. 12). Fagytól óvni kell.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.