Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szállítószalag javító szett
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai folyadékok / Bio Vágóolaj folyadék 5 Liter
Bio Vágóolaj folyadék 5 Liter
Kapcsolódó termékek
Speciális, biológiailag lebomló hűtőfolyadék fémek megmunkálásához
cikkszám: 15750005
Ár: 35.259 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 44.779 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 2 db     Ár: 33.497 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 42.542 FtMennyiség: 3 db+   Ár: 31.734 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 40.303 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 2 hét
 

A Bio-Cut olyan hűtőfolyadék, mely vízzel nem keveredik, és elsősorban a fémek vágásához, alacsony és magasan ötvözött acél, rozsdamentes acél, alumínium és vasmentes nehézfémek nemfémes feldolgozásához  használatos.

Ez a nagyteljesítményű termék nem tartalmaz ásványolajokat, és biológiailag teljesen lebomló. A Bio-Cut hosszú ideig megvédi a berendezéseket és a szerelvényeket a korrózió ellen.

 

Felhasználási területek
 

• fúrás, esztergálás,  fényezés

• őrlés, üregelés, fűrészelés

• lyukasztás, hajlítás, sajtolás

• menetvágás bármilyen minőségű acél, öntöttvas, rozsdamentes acél, réz, sárgaréz,  alumínium anyagba és ezek ötvözeteibe

Nagyobb kiszerelés igénye esetén kérje árajánlatunkat a termék és a mennyiség megjelölésével! Kattintson ide a levél megírásához!

 

Mivel nem tartalmaz klórt, ként, báriumot, ólomot, kadmiumot, nitritet, PCB-t és formaldehidet, aktívan védi a környezetet.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.