Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai folyadékok / Műhelytisztító folyadék 5 Liter
Műhelytisztító folyadék 5 Liter
Kapcsolódó termékek
Tisztít és zsírtalanít minden fém, műanyag, gumi, üveg, kerámia és fa felületet.
cikkszám: 15205005
Ár: 23.551 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 29.910 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 2 db     Ár: 22.374 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 28.415 FtMennyiség: 3 db+   Ár: 21.196 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 26.919 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 2 hét
 

A Műhelytisztító folyadék tisztít és zsírtalanít minden fém, műanyag, gumi, üveg, kerámia és fa felületet. Erőteljesen eltávolítja a zsír, olaj, gyanta, korom, viasz, nikotin, rovarpiszok, bitumen és kátrány foltokat, szennyeződéseket. A Műhelytisztító folyadék oldószer és foszfát mentes, valamint kompatíbilis a olajszeparátorokkal (ÖNORM B5105), biológiailag lebomlik az EU előírásoknak megfelelően.

 A Műhelytisztító folyadék nagy koncentráltságú anyag, ami vízzel hígítható akár 1:40 (maximum) arányban.

Alkalmazási területek:
· Gépek és szerszámok minden típusa
· Műhely felszerelések, pl. munkapadok, polcok, görgősajtók, ipari padlózat
· Járművek, pl. targoncák, kézi emelők, teherautók, kamionok
· Motoralkatrészek, pl. olajpumpák, szelepfedelek, indítómotorok, dinamók

A Műhelytisztító folyadék alacsonyhabzású tisztítószer, így alkalmazható kézi tisztításra és nagynyomású tisztítógéppel, valamint szóróflakonnal (pl. a Weicon WPS 1500 kézipumpás szóróflakon)* egyaránt. Speciális összetétele ideiglenes korrózióvédelmet biztosít.

Alkalmazás:
A Műhelytisztító folyadékot hordja fel a tisztítandó felületre, és hagyja hogy átitassa az anyagot, majd tiszta ronggyal törölje le. Amennyiben makacs a szennyeződés, ismételje meg a műveletet. A tisztítási folyamat lerövidíthető a kezelt felület felmelegítésével (max: +90°C). Különösen a nagyon makacs szennyeződéseket lehet eltávolítani ilyen módon. Ne használja hígítatlanul alumínium vagy cink bevonatokon (lúgos, koncentráció pH érték kb. 12). Fagytól óvni kell.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.