Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Csupaszoló és blankoló szerszámok / Weicon No. 35 villanyszerelő kábelvágó olló
Weicon No. 35 villanyszerelő kábelvágó olló
Kapcsolódó termékek
Alkalmas: kábelvágásra 50 mm2-ig , csupaszolásra és érvéghülvelyezésre
cikkszám: 52000035
Ár: 9.835 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 12.491 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 2 db     Ár: 9.344 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 11.867 FtMennyiség: 3 db+   Ár: 8.852 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 11.243 Ft
Raktáron
 

 

rn

A No. 35 Kábelvágó olló egyetlen szerszám, mégis több mindenre alkalmas: kábelvágásra, csupaszolásra és érvéghülvelyezésre. A szerszám professzionális minőségű, állandó használatra készült, így kiválóan megállja a helyét a mindennapi munkában.

rn

 

rn

A No. 35 Kábelvágó olló teljesítménye kiváló: akár 50 mm2 átmérőjű réz és alumínium kábeleket is könnyedén elvág. A rozsdamentes acél, mikrofogakkal ellátott recés vágóéleknek köszönhetően tisztán vág, és nem csúszik meg a vezetéken. A vágás mellett 0,5 - 4 mm² vezetékek gyors és egyszerű csupaszolására és érvéghüvelyezésre is alkalmas. Az olló egyszerűen használható, mégis robosztus és rendkívül stabil fogású.

rn

 

rn

Az új szerszám fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek az ergonomikus kivitelre. Az olló csúszásbiztos, üvegszál erősítésű műanyag szárai biztonságossá teszik a munkát. A szerszám nyele ütésálló, üvegszál erősítésű műanyag.

rn

 

Az új No. 35 Kábelvágó olló számos előnyt kínál a piacon kapható, egyszerű kábelvágó ollókhoz képest, és nemcsak minőségében. Az olló szárait rögzítő, állítható csavar nem tud kilazulni. A recés vágóélek biztosítják, hogy az olló ne csússzon meg a sima vezetékszigetelésen, és a vezetéket gyorsan, pontosan lehessen elvágni külön rögzítés nélkül is. A vágóélek 55 HRC keménységű, edzett rozsdamentes acélból készültek, ami rendkívül tartóssá teszi azokat. Végül, de nem utolsó sorban: a szerszámhoz praktikus, övre rögzíthető tok is jár, így az mindig kéznél van, könnyű elővenni, de használaton kívül biztonságosan tárolható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.