Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Szerszámok / Weicon No. 16 Quadro-csupaszoló szerszám
Weicon No. 16 Quadro-csupaszoló szerszám
Kapcsolódó termékek
8-13mm átmérőjű kábelek csupaszolására, csupaszolási tartomány 0.5 mm2 - 6.0 mm2, zárható horgoskéssel
cikkszám: 52000016
Régi ár: 9.565 Ft+ÁFA/db
Akciós ár: 8.500 Ft+ÁFA/db
Kedvezmény:
11.1%
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 10.795 Ft
Raktáron
 

A No. 16 Quadro-csupaszoló 8 - 13 mm ø standard körkábelek csupaszolására és bontására alkalmas.

 

Emellett tökéletesen elvégzi a 0,5 – 6,0 mm2 hajlékony és tömör vezetékek csupaszolását. Az integrált precíziós vágóélek NYM vezetékekre vannak optimalizálva, pl. 3 x 1.5 mm² - 5 x 2.5 mm². A vágási mélység beállítására nincs szükség.

 

A No. 16 Quadro-csupaszoló fejlesztése során nagy hangsúlyt kapott az ergonomikus kivitel. A hosszanti vágást végző vágóél innovatív elhelyezkedése biztosítja a gyors, precíz, egyszerű használatot akár a folyamatos munkavégzés során is. A csúszásbiztos fogók hozzájárulnak a biztonságos, kényelmes fogáshoz és munkavégzéshez.

 

A No. 16 Quadro-csupaszoló számos további előnyt is kínál: helyszűke esetében is biztonságosan lehet vele elvégezni a hosszanti és körkörös vágásokat, valamint a bontásokat. Így az öreges falakban, mennyezetekben, kötő- és csatlakozódobozokban is könnyen elvégezhetők a villanyszerelési feladatok.

A szerszám a Német TÜV által került jóváhagyásra, rendelkezik GS tanúsítvánnyal, és a munkahely-biztonsági szempontok teljes figyelembevételével készült. A horgos kés zárható nyitott és visszacsukott állapotában is, és szükség esetén egyszerűen cserélhető.

A No. 16 Quadro-csupaszoló Németországban készül, üvegszál-erősítésű műanyagból, teljes mértékben szigetelt, nagyon robosztus.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.