Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Flex 310 M Önterülő folyadék 310 ml
Kapcsolódó termékek
A Flex 310 M folyadék polyoxypropylene alapú, egykomponensű, önterülő bevonó és öntő ragasztó. Csomagolás: nyomótár, Szín: fehér
cikkszám: 13333310
Ár: 6.218 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Csomagár: 74.616 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 7.897 Ft
Bruttó csomagár: 94.764 Ft
Raktáron
 

A Flex 310 M Önterülő folyadék polyoxypropylene alapú, egykomponensű, önterülő bevonó és öntő ragasztó. 


A Flex 310 M Önterülő folyadék tartósan rugalmas és kötés után átfesthető. A rugalmas ragasztó- és tömítőanyag szagtalan, időjárás- és UV-álló, kiváló öregedési tulajdonságokkal rendelkezik és szilikonmentes.

Mivel a Flex 310 M Önterülő folyadék az anyagok széles skáláját (például fémeket, egyes műanyagokat, kerámiát, fát, üveget, követ) ragasztja és tömíti, számos felhasználási területen alkalmazható. Alkalmazható emellett szigetelő és impregnáló anyagként is.


A rugalmas ragaszó- és tömítőanyag számos ipari területen alkalmazható: például tartály és berendezés szerkezetek, autó karosszériák, tartály és járműépítés, csőszerelvények, energia- és villamosipar, hangszigetelés, szigeteléstechnológiák és műanyag technológiák.

 Alkalmazási területek

- tartály és berendezés gyártás

- karosszériák, szállítókonténerek, járműgyártás

- fémszerkezetek

- csővezetékek, szerelvények

- energetikai szektor, villamosság

- szigetelő és műanyag-technológiák

- szellőzőrendszerek és klímatechnológia

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C - +40°C
Bőrösödési idő*: kb 40 perc
Kikeményedés*2: 2-3 mm az első 24 órában
Hőállóság:-40°C - +90°C (rövid ideig, 2-3 órán át max. 120°C)
Shore A keménység: 43
Szakítószilárdság: 2.2N/mm2
Nyúlás szakadáskor: 400%
Eltarthatóság: bontatlan csomagolásban 12 hónap

*1: csak “wet in wet”, a felhordást követő 3 órán belül a megfelelő festékkel (kivéve az alkid gyanta festékeket)

 

*2: normál éghajlati viszonyok: +23°C és 50% relatív páratartalom

Csak ipari használatra.

Felületek előkezelése
A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és zsírmentesnek kell lenniük. A WEICON Felülettisztító Spray sokféle felületi szennyeződést eltávolít, például olajt, port és koszt. A WEICON Tisztító S és a WEICON ragasztó- és Tömítőanyag eltávolító spray-k  alkalmasak a régi festék- vagy ragasztómaradékok eltávolítására.

A legtöbb anyag önmagával és egymással is összeragasztható. Egyes anyagok vagy extrém körülmények esetén javasoljuk az előkezelő anyag (primer) használatát. Erről részletes információkat a „Primer kiválasztó táblázat”-ban találhat. A felület mechanikai előkészítése homokfúvással vagy csiszolással jelentősen javíthatja a ragasztást.

Tárolás
Bontatlan csomagolásban, normál éghajlati viszonyok (+23°C és 50 % relatív páratartalom)esetén a WEICON egykomponensű rugalmas ragasztó- és tömítőanyagok típustól függően 9-12 hónapig eltarthatók.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.