Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Flex 310 M Önterülő folyadék 310 ml
Kapcsolódó termékek
A Flex 310 M folyadék polyoxypropylene alapú, egykomponensű, önterülő bevonó és öntő ragasztó. Csomagolás: nyomótár, Szín: fehér
cikkszám: 13333310
Ár: 6.195 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 7.868 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 5.886 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 7.476 FtMennyiség: 6 db+   Ár: 5.576 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 7.082 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Flex 310 M Önterülő folyadék polyoxypropylene alapú, egykomponensű, önterülő bevonó és öntő ragasztó. 


A Flex 310 M Önterülő folyadék tartósan rugalmas és kötés után átfesthető. A rugalmas ragasztó- és tömítőanyag szagtalan, időjárás- és UV-álló, kiváló öregedési tulajdonságokkal rendelkezik és szilikonmentes.

Mivel a Flex 310 M Önterülő folyadék az anyagok széles skáláját (például fémeket, egyes műanyagokat, kerámiát, fát, üveget, követ) ragasztja és tömíti, számos felhasználási területen alkalmazható. Alkalmazható emellett szigetelő és impregnáló anyagként is.


A rugalmas ragaszó- és tömítőanyag számos ipari területen alkalmazható: például tartály és berendezés szerkezetek, autó karosszériák, tartály és járműépítés, csőszerelvények, energia- és villamosipar, hangszigetelés, szigeteléstechnológiák és műanyag technológiák.

 Alkalmazási területek

- tartály és berendezés gyártás

- karosszériák, szállítókonténerek, járműgyártás

- fémszerkezetek

- csővezetékek, szerelvények

- energetikai szektor, villamosság

- szigetelő és műanyag-technológiák

- szellőzőrendszerek és klímatechnológia

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C - +40°C
Bőrösödési idő*: kb 40 perc
Kikeményedés*2: 2-3 mm az első 24 órában
Hőállóság:-40°C - +90°C (rövid ideig, 2-3 órán át max. 120°C)
Shore A keménység: 43
Szakítószilárdság: 2.2N/mm2
Nyúlás szakadáskor: 400%
Eltarthatóság: bontatlan csomagolásban 12 hónap

*1: csak “wet in wet”, a felhordást követő 3 órán belül a megfelelő festékkel (kivéve az alkid gyanta festékeket)

 

*2: normál éghajlati viszonyok: +23°C és 50% relatív páratartalom

Csak ipari használatra.

Felületek előkezelése
A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és zsírmentesnek kell lenniük. A WEICON Felülettisztító Spray sokféle felületi szennyeződést eltávolít, például olajt, port és koszt. A WEICON Tisztító S és a WEICON ragasztó- és Tömítőanyag eltávolító spray-k  alkalmasak a régi festék- vagy ragasztómaradékok eltávolítására.

A legtöbb anyag önmagával és egymással is összeragasztható. Egyes anyagok vagy extrém körülmények esetén javasoljuk az előkezelő anyag (primer) használatát. Erről részletes információkat a „Primer kiválasztó táblázat”-ban találhat. A felület mechanikai előkészítése homokfúvással vagy csiszolással jelentősen javíthatja a ragasztást.

Tárolás
Bontatlan csomagolásban, normál éghajlati viszonyok (+23°C és 50 % relatív páratartalom)esetén a WEICON egykomponensű rugalmas ragasztó- és tömítőanyagok típustól függően 9-12 hónapig eltarthatók.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.