Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Műanyag Tisztító Spray 500 ml
Zsírtalanítja és tisztítja a műanyagokat, ideális az érzékeny műanyagok, gumi és lakkozott felületek ragasztás előtti előkezelésére.
cikkszám: 11204500
Ár: 2.533 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Darabár: 30.396 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 3.217 Ft
Bruttó darabár: 38.604 Ft
Raktáron
 

A Műszaki Spray-ket a modern ipar szinte minden területén nap, mint nap használják felületek védelmére és ápolására, valamint tisztításra, zsírtalanításra és szétválasztásra. A WEICON Műanyag Tisztító ideális a sérülékeny és az érzékeny* műanyag felületek tisztítására és zsírtalanítására.

Az agresszív tisztítószerek számos műanyag felületét tudják károsítani úgy, hogy azoknak megváltozik felületi szerkezetük, feszültségi repedéseket, ridegséget és / vagy matt felületet eredményezve. Vizuális vagy műszaki okok miatt ezeknek az anyagoknak a további használata időnként nem lehetséges. A speciális összetételnek köszönhetően a WEICON Műanyag Tisztító minden károsodást megelőz, emiatt különösen alkalmas a sérülékeny műanyagok, gumik vagy akár festett felületek ragasztás előtti tisztítására. A hagyományos hígítókkal összehasonlítva a WEICON Műanyag Tisztító visszamaradt anyag nélkül, nyomtalanul elpárolog.

* Használat előtt ellenőrizni kell a felületek kompatibilitását. 

Felhasználási területek:

· Az alábbi anyagok tisztítása és zsírtalanítása:

· Érzékeny, sérülékeny műanyagok, pl. a termoplasztikus anyagok (PVC, PMMA = plexi, polisztirol, stb.), pl. ablakkeretek, rolók, műanyag profillécek

· Gumi anyagok, például tömítések

· Lakkozott felületek, például a porfestett fémrészek

· Címke- és matricamaradékok eltávolítása 

SzínSzíntelen
SzagCitrus
Hőmérséklet-ellenállóság---°C
Eltarthatóság (minimum)24 hónap
Speciális jellemzőkÉrzékeny műanyag felületekre

Felhasználás

Szórja a megtisztítandó felületre és szükség esetén tiszta ruhával törölje át. Makacs szennyeződések esetén ismételje meg a kezelést.

 

Tárolás

Nyomás alatt lévő tartály. Óvni kell a napsugárzástól és az 50°C fölötti hőmérséklettől.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.