Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Technikai spray-k / Felületen megtapadó, spray-zhető kenőanyagok / Top-Lub Spray - nagyteljesítményű kenőanyag 400 ml
Top-Lub Spray - nagyteljesítményű kenőanyag 400 ml
Kapcsolódó termékek
Szintetikus, a felületen jól megtapad. Szín: Átlátszó,
cikkszám: 11510400
Ár: 4.107 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Csomagár: 49.284 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 5.216 Ft
Bruttó csomagár: 62.592 Ft
Raktáron
 

A Top-Lub nagyteljesítményű kenőanyag spray szintetikus, átlátszó, tapadó kenőanyag a nagy igénybevételnek kitett alkatrészek tartós kenésére. A WEICON Top-Lub nagyteljesítményű kenőanyag spray felügyelet és a mindenkori biztonsági előírások betartása mellett üzemelés közben is használható. A WEICON Top-Lub nagyteljesítményű kenőanyag spray - 40 - + 200 °C között hőmérséklet-álló, és kiváló tapadási, nyomás-állósági, valamint víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, emellett a legkisebb repedésekbe is behatol. Megelőzi a súrlódást és a kopást. a PTFE. PE, PA, fluorin, butadién, szilikon gumi és polychloropene műanyagok és elasztomereket nem támadja meg. A PE-LD, POM és NBR anyagok korlátozott mértékben ellenállóak.
 
Felhasználási területek:
- erőátviteli alkatrészek
- hajtó alkatrészek
- gyorsan mozgó gépalkatrészek
- csatlakozások, kötések
- görgős- és golyóscsapágyak
- rugós alkatrészek

Színszíntelen
Szagásványolaj
Hőmérséklet-ellenállóság-40°C - +200°C
Speciális jellemzőknyomásálló, vízlepergető

Felhasználás
A kezelendő felületek legyenek tiszták és zsírmentesek. A palackot használat előtt jól fel kell rázni és a spray-t kb 15cm-ről a felületre szórni. A termék felügyelet és a mindenkori biztonsági előírások betartása mellett üzemelés közben is használható a kenésre szoruló alkatrészekhez.

Tárolás
Nyomás alatt lévő tartály, óvni kell a napsugárzástól és a +50 °C fölötti hőmérséklettől.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.