Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Rust Shock - Csavarlazító Spray 400 ml
Kapcsolódó termékek
Kémiai csavarkulcs, rozsdás, vízköves csavarok, csúszkák oldására.
cikkszám: 11151400
Ár: 4.568 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Csomagár: 54.816 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 5.802 Ft
Bruttó csomagár: 69.624 Ft
Raktáron
 

A speciális összetétel által a Rust Shock - Csavarlazító Spray kialakít egy fagyasztó hatást a korrodált felületen. A hidegzsugorodás következtében létrejövő mikroszkopikus réseken keresztül a Rust Shock - Csavarlazító Spray mélyen behatol a rozsdás területbe. Másodpercek alatt fellazítja a rozsda kristályokat és elválasztja a korrodált felületeket. A Rust Shock - Csavarlazító Spray még a reménytelennek tűnő esetekben is segít, ahol a csavarkapcsolat korábbanmár csak mechanikusan volt oldható (sarokcsiszoló, autogénvágó).

Alkalmazható:
- autó karbantartás és javítás
- építőipari és mezőgazdasági gépek
- hajók karbantartása
- olajipar
- erőművek és vegyianyag gyárak
- nehézipar és bányászat

Ásványi olaj, zsír és szilikonmentes

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó. A Csavarlazítót spray-zzük 15 cm-ről a felületre és hagyjuk dolgozni az anyagot 10-20 másodpercig. Oldjuk a csavarkapcsolatot. Erősen rozsdás felületeknél ismételjük meg a műveletet.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.