Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Rágógumi eltávolító spray 400 ml
Kapcsolódó termékek
Rágógumi-eltávolító spray még a régi, szinte megkövesedett rágógumi- vagy modellezőgyurma maradványokat is könnyedén távolítja el.
cikkszám: 11630400
Ár: 5.738 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Csomagár: 68.856 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 7.288 Ft
Bruttó csomagár: 87.456 Ft
Raktáron
 

A Műszaki Spray-ket a modern ipar szinte minden területén nap, mint nap használják felületek védelmére és ápolására, valamint tisztításra, zsírtalanításra és szétválasztásra.

A WEICON Rágógumi-eltávolító spray még a régi, szinte megkövesedett rágógumi- vagy modellezőgyurma maradványokat is könnyedén távolítja el.  A Rágógumi-eltávolító spray a ráfújás után megfagyasztja a rágógumi és a gyurma maradványokat, melyek ezek után azonnal, a textilek vagy a padlóborítás sérülése nélkül eltávolíthatóak.

Felhasználási területek:


Rágógumi- vagy modellezőgyurma maradványok eltávolítása az alábbi felületekről:

- Kárpitozott bútor
- Busz-ülések
- Iskolai székek és asztalok
- Textil padlóburkolatok minden típusa
- Rugalmas és kemény padlóburkolatok – fa, kő, PVC, linóleum, stb.

Színszíntelen
Szagszinte szagtalan
Hőmérséklet-ellenállóság-
Speciális jellemzőkEltávolítja a régi rágógumi- vagy modellezőgyurma maradványokat.

Felhasználás
Szórja a Rágógumi Eltávolító Spray-t a felületre pár másodpercen keresztül, rövid távolságról, amíg látható nem lesz a fagyasztó hatás. A rágógumi-maradványokat ezután azonnal távolítsa el a felületről a termékhez csomagolt spatula segítségével. Textil felületeket ezután porszívóval vagy kefével tisztítsa meg. Figyelem! Bőrre kerülve erős hűtő hatása van. A palackot függőlegesen kell tartani, felrázni tilos. Szükség szerint, szakaszosan, rövid nyomásokkal kall alkalmazni.

Tárolás
Nyomás alatt lévő tartály, óvni kell a napsugárzástól és a +50 °C fölötti hőmérséklettől.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.