Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Korrózióvédő bevonatok / Kenhető Cink bevonat 375 ml
Kenhető Cink bevonat 375 ml
Kapcsolódó termékek
Minden fém felületen használható, színe megegyezik a tőzihorganyzott felületekével.
cikkszám: 15001375
Választható kiszerelések:375 ml750 ml
Ár: 11.227 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 14.259 Ft
Raktáron
 

A WEICON Kenhető Cink Bevonat aktív felületvédelmet biztosít a korrózió ellen. Minden fém felületen használható, színe megegyezik a tőzihorganyzott felületekével. A WEICON Kenhető Cink Bevonat esetében fém pigment lapocskák kerülnek a felületre, azzal párhuzamosan elhelyezkedve. A több rétegben, egymást fedő lapos fémlemezkék pala-bevonat-szerű réteget képeznek. Ezáltal a felület sokkal tovább van védve a behatoló nedvességtől. Az egy időben fellépő elektrokémiai hatással optimális korrózióvédelem érhető el.

Szín / fényességgalvanizált / fémes csillogású
Kötőanyagalkid gyanta
Pigmentcink és alumínium (D20 25μm)
Pigment tisztaságkb Al 99,5% és Zn 99,9%
Fajlagos súly10:1
Fém aránya a száraz filmrétegbenkb 58,5%
Viszkozitás (DIN EN ISO 2431) konzisztenciakb 70s 4mm, nyújtható
Feldolgozási hımérséklet+18°C-tól +30°C-ig
Anyagigénykb. 120 ml / m²
Konzisztencia10-20% univerzális hígító
Porszárazkb. 60 perc elteltével
Kikeményedéskb. 12 óra elteltével
Újrafesthető / újraalapozhatókb. 12 óra elteltével
Végsı keménységkb. 48 óra elteltével
Minimális rétegvastagság30 μm
Átvágási együttható DIN 53151jellegzetes érték GT0-GT1
Sós víz teszt DIN 50021 / DIN EN ISO 9227200 óra
Mandrel hajlítási teszt (mandrel 5mm DIN EN ISO1519)hajszálrepedés nincs
Hőmérséklet-állóságkb. +240°C
Alapozónem szükséges
Eltarthatóság12-18 hónap
Besorolás a 2004/42 EC kat. „A/i” Direktíva szerint< 500 g/l VOC

Felületek előkezelése
Tisztítás és zsírtalanítás WEICON Tisztító S –el. Érzékeny, nem fémes felületek esetén WEICON Felülettisztító Spray-vel. A WEICON fém pigment bevonatokat ez előkezelés (pl. homokfúvás, csiszolás, tisztítás, zsírtalanítás) után legkésőbb 1 órával javasolt felhordani. A kondenzáció kialakulásának elkerülése érdekében a elület és a levegő közötti hőmérséklet-különbség a lehető legkisebb legyen (harmatpont +7°C).

Felhasználás
Hagyja, hogy a tartály elérje a szobahőmérsékletet (+20°C) és keverje fel a tartály alján lévő lerakódást. Hordja fel a WEICON fém pigment bevonatot a felületre ecset vagy henger segítségével. A feldolgozás során rendszeresen keverje fel a bevonatot annak érdekében, hogy az aktív összetevő homogén maradjon. A magas, max. +30°C feldolgozási hőmérséklet és a levegő alacsony páratartalma egyenletes felhordást és optimális felületszerkezet kialakulást tesz lehetővé. A WEICON fém pigment bevonatok akár -10°C hőmérsékletű felületekre is felhordhatók. 0°C alatti hőmérséklet esetén a felületi szerkezet romlik. Mivel az oldószer lassabban párolog el és emiatt hosszabb a száradási idő, a bevonaton függőleges felületek esetén folyási cseppek alakulhatnak ki.

Tárolás

Gyújtóforrástól távol kell tartani – Dohányzás tilos. A sztatikus feltöltődés ellen védekezni kell. Eredeti, zárt tartályban kell tárolni. Nem szabad gyúlékony anyagokkal együtt tárolni. A tartályt, hűvös, szellőztetett helyen kell tárolni. Óvni kell a hőtől és a túlmelegedéstől.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.