Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Tisztítóhab - élelmiszeripari használatra 400 ml
A Tisztítóhab egy sokoldalúan alkalmazható tisztító- és zsírtalanító
cikkszám: 11209400
Ár: 4.421 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 5.615 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 6 db     Ár: 4.200 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.334 FtMennyiség: 12 db+   Ár: 3.979 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.054 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Tisztító hab (Foam Cleaner) egy sokoldalúan alkalmazható tisztító- és zsírtalanító anyag mely eltávolítja a szennyeződéseket műanyag, üveg, textil, valamint vízálló felületekről. NSF A1 regisztrációjának köszönhetően a tisztító hab alkalmazható érzékeny területeken is, például az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban és a kozmetikai szektorban is.

A spray alkalmas többek között élelmiszerrel kapcsolatba kerülő szállítószalagok tisztítására, például gyártósorokon vagy élelmiszerüzletekben. Eltávolítja a szennyeződéseket a gépburkolatokról, mérlegekről, képernyőkről és kijelzőkről, navigációs rendszerekről és sok másról. Megtisztítja a felületeket olajtól, zsírtól, ujjlenyomatoktól, hamutól, nikotintól, portól, bogármaradványoktól és sok mástól. Alkalmazható olyan helyeken ahol a savas vagy lúgos tisztítószerek használata nem engedélyezett.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.