Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar / NSF regisztrált karbantartó Spray-k / Metal-Fluid - Fém Ápoló és Tisztító - NSF 400 ml
Metal-Fluid - Fém Ápoló és Tisztító - NSF 400 ml
Kapcsolódó termékek
Nagyon hatékony anyag beltéri alkalmazásra matt és polírozott fém felületek védelmére
cikkszám: 11580400
Ár: 4.914 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 6 db
Csomagár: 29.484 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 6.241 Ft
Bruttó csomagár: 37.446 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 12 db     Ár: 4.669 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.930 FtMennyiség: 24 db+   Ár: 4.423 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 5.618 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Műszaki Spray-ket a modern ipar szinte minden területén nap, mint nap használják felületek védelmére és ápolására, valamint tisztításra, zsírtalanításra és szétválasztásra.

Nagyon hatékony anyag beltéri alkalmazásra matt és polírozott fém felületek (pl.: rozsdamentes-acél, alumínium, króm, vasat nem tartalmazó fémek, stb.) tisztítására és védelmére. 500 ml-es pumpás kiszerelésben is kapható.

A Metal Fluid Fém Ápoló és Tisztító alkalmazható, mint ápoló, védő és tisztító anyag a kerámia, fa, üveg és műanyag felületeken.  Ez a termék NSF* regisztrált.

Sem a mart, sem a nyomtatott jelöléséket, valamint a műanyag és gumitömítéseket, pl.: konyhai eszközök, nem támadja meg.

Színtejszerű
Szagszinte szagtalan
Hőmérséklet-ellenállóság-
Eltarthatóság (minimum)24 hónap
Jellemzőkantisztatikus hatás

Felhasználás
Szobahőmérsékleten használandó. Használat előtt a palackot alaposan fel kell rázni. Szórja a megfelelő mennyiséget a felületre, oszlassa el egyenletesen és száraz ruhával törölje át. Erősen szennyezett felületek, például konyhapultok esetén a felhasználás előtt javasolt a megfelelő tisztítószert alkalmazni.

Tárolás

Nyomás alatt lévő tartály, óvni kell a napsugárzástól és a +50 °C fölötti hőmérséklettől

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.