Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK - "No mix" szerkezeti ragasztók
PU / PE-PP / Epoxy Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Rugalmas ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar / NSF és ISEGA regisztrált pillanatragasztók / Contact VA 8312 Pillanatragasztó műanyagokhoz - ISEGA 30 g
Contact VA 8312 Pillanatragasztó műanyagokhoz - ISEGA 30 g
Kapcsolódó termékek
Etil alapú professzionális pillanatragasztó, műanyag és gumi felületekhez
cikkszám: 12200030
Ár: 4.090 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 5 db
Csomagár: 20.450 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 5.195 Ft
Bruttó csomagár: 25.975 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 10 db     Ár: 3.886 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 4.936 FtMennyiség: 20 db+   Ár: 3.681 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 4.675 Ft
Raktáron
 

A WEICON Contact Ciánakril ragasztók hidegen kötő, oldószermentes, egykomponensű ragasztók.
A ragasztandó felületekkel és a levegő páratartalmával reakcióba lépve gyorsan polimerizálódnak, és enyhe nyomás alatt megkötnek.

Kifejezetten a műanyagok és gumik ragasztására kifejlesztett típus.

"ISEGA regisztrált termék

- alacsony viszozitás: 20-40 mPA s
- nagyon gyors kötési idő
- különböző gumi anyagok (pl tömör gumi, habosított gumi) és műanyagok ragasztására
- különösen alkalmas EPDM elasztomerek ragasztására
- emellett használható polyolefine (PE – polietilén és PP – polipropilén) anyagokhoz is, a WEICON Contact Primerrel kombinálva
- a WEICON Filler-el együtt használva ideális ragasztóanyag a repedések, rések, lyukak és egyenetlenségek azonnali ragasztására és tömésére

Észter típusEtil
ÁllagSzíntelen, átlátszó folyadék
Viszkozitás (+20°C Bookfield)20-40 mPa˙s
Réskitöltésmaximum 0,1 mm
Kezdeti kötés alumíniumon30-60 másodperc után
Kezdeti köteés Nora teszt gumin2-10 másodperc után
Kezdeti kötés merev PVC-n50-30 másodperc után
Teljes kötési idő (100% erősség kialakulása)24 óra elteltével

Felületek előkezelése
A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és száraznak kell lenniük. (pl. tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felületeket a WEICON Tisztító S-el.) A sima felületeket javasolt érdesíteni.

Felhasználás
Hordja fel a WEICON Contact Ciánakril ragasztót az egyik ragasztandó felületre. A felhordott ragasztómennyiség javasolt vastagsága 0.05 mm - 0.2 mm, az ezektől eltérő vastagság esetén nem garantált a ragasztás. Nagyobb felületek ragasztása esetén a WEICON Contact Ciánakril ragasztót pontszerűen kell felhordani, így elkerülhetők a belső feszültségek kialakulása. A WEICON Contact Ciánakril ragasztók nagyon gazdaságosak: egyetlen csepp elegendő 3-5 cm² felületre. A ragasztást javasolt 40 - 80 %-os relatív környezeti páratartalomban elvégezni. 40% alatti relatív páratartalom esetén a kötési idő jelentősen megnő, illetve a kötés nem jön létre. 80% fölötti relatív környezeti vagy alap felületi (pl üveg) páratartalom esetén sokk-kötés alakulhat ki. Ezekben az esetekben egyes anyagoknál 10-15%-os kötési erő csökkenés tapasztalható, mely a kötés belső feszültsége miatt alakul ki. Alap-reakciós felületek (pH érték 7 fölött) felgyorsítják a kötést, míg az sav-reakciós felületek visszatartják azt, extrém esetekben teljesen megakadályozva a polimerizációt.

Tárolás
A WEICON Contact Ciánakril ragasztókat mindig hűvős, száraz és sötét helyen kell tárolni. Eltarthatóságuk szobahőmérsékleten (18 - 25°C). történő tárolás esetén legalább 9 hónap. +5°C –on (hűtőszekrényben) történő tárolással az eltarthatóság 12 hónapra növelhető.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.