Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Fém felületek javítása és bevonatolása
RK - szerkezeti ragasztó
PU / PE-PP / Epoxy ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok
Anaerób ragasztók, rögzítők és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór
Szerelőszalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Contact pilllanatragasztók
Rugalmas ragasztók
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar / ISEGA regisztrált rugalmas ragasztók / Speed-Flex szilikonmentes, rugalmas gyorsragasztó - ISEGA regisztrált - Kristály 310 ml
Speed-Flex szilikonmentes, rugalmas gyorsragasztó - ISEGA regisztrált - Kristály 310 ml
Kapcsolódó termékek
Gyors, erős, univerzális ragasztó és tömítőanyag. Izocianát- (ecetsav) és oldószer mentes. Csomagolás: nyomótár
cikkszám: 13608310
Ár: 6.602 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 12 db
Csomagár: 79.224 Ft+ÁFA
Bruttó darabár: 8.385 Ft
Bruttó csomagár: 100.620 Ft
Raktáron
 

Rendkívül nagy kezdeti erősségű, univerzális használatú MS polimer alapú rugalmas ragasztó
Helyettesíti a mechanikai rögzítéseket, így a csavarokat, szegeket, stb.

A Sped-Flex stabil paszta állagú, ami lehetővé teszi a ragasztást függőleges felületeken is. Kül- és beltéri használata egyaránt alkalmas.

Számos anyag egymáshoz vagy önmagához való tartós kötése oldható meg a WEICON Speed-Flex ragasztóval: fémek, műanyagok (kivéve PE, PP, PTFE), beton, márvány, természetes és mesterséges kövek, kerámia, zománc, gipsz, MDF lapok, lemezek, gipszkarton lapok.

ISEGA regisztrált termék regisztrált termék

A Speed-Flex® még olyan területeken is használható, ahol más kötési megoldásra nincs lehetőség, például:

·Kábelcsatornák rögzítése falhoz, mennyezethez és padlóhoz
·Szegélylécek, sarokelemek rögzítése
·Lépcsők kötése•Szigetelőanyagok, szigetelőlapok rögzítése

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C - +40°C
Bőrösödési idő*: kb 10 perc
Kikeményedés*2: 2-3 mm az első 24 órában
Hőállóság:-40°C - +90°C (rövid ideig, 2-3 órán át max. 120°C)
Szakítószilárdság: 3.0N/mm2
Shore A keménység: 40
Eltarthatóság: bontatlan csomagolásban 12 hónap

*: normál éghajlati viszonyok: +23°C és 50% relatív páratartalom (DIN 50014-23/50-2)


Felületek előkezelése
A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és zsírmentesnek kell lenniük. A WEICON Felülettisztító Spray sokféle felületi szennyeződést eltávolít, például olajt, port és koszt. A WEICON Tisztító S és a WEICON ragasztó- és Tömítőanyag eltávolító spray-k alkalmasak a régi festék- vagy ragasztómaradékok eltávolítására.
A legtöbb anyag önmagával és egymással is összeragasztható. Egyes anyagok vagy extrém körülmények esetén javasoljuk az előkezelő anyag (primer) használatát. Erről részletes információkat a „Primer kiválasztó táblázat”-ban találhat. A felület mechanikai előkészítése homokfúvással vagy csiszolással jelentősen javíthatja a ragasztást.

Felhasználás
A WEICON rugalmas ragasztó- és tömítőanyagok tubusban vagy Euro kartusban kerülnek forgalomba. (A Black-Seal 200 ml-es nyomópatronban is.) A kartusok kartusnyomóval vagy automata adagolórendszerrel adagolhatók. A WEICON Speed-Flex-et kizárólag a professzionális minőségű speciális adagolóval (WEICON Cartridge Gun "Special") javasolt használni

A ragasztandó részek összeállítása
Az optimális eredmény érdekében a ragasztandó alkatrészeket a bőrösödés kialakulása előtt össze kell illeszteni (ld. bőrösödési idő).

Kötés
Minden WEICON egykomponensű ragasztó- és tömítőanyag a nedvesség hatására köt meg. A kötési folyamat a felületen kezdődik és kívülről halad befelé. 50%-os relatív páratartalom és +23°C, hőmérséklet esetén a kötés sebessége körülbelül 3mm az első 24 órában.
Nagyobb felületek és vastagabb ragasztóréteg esetén a kötés lassabb, mivel a nedvesség a már megkötött külső rétegeken nehezebben halad át. Magasabb hőmérséklet vagy magasabb páratartalom esetén a kötés gyorsabb. Alacsonyabb hőmérséklet és alacsony páratartalom esetén a kötés lassabb.

Tárolás
Bontatlan csomagolásban, normál éghajlati viszonyok (+23°C és 50 % relatív páratartalom)esetén a WEICON egykomponensű rugalmas ragasztó- és tömítőanyagok típustól függően 9-12 hónapig eltarthatók.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.