Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Rézpaszta KP 200 PK - Hajtógázas változat 200 g
Kapcsolódó termékek
Kifejezetten a nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez kifejlesztett védő, szétválasztó és kenőanyag. Csomagolás: press can
cikkszám: 26200200
Ár: 7.945 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 10.091 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 7.548 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 9.586 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 7.151 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 9.082 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Vörösréz paszta kifejezetten a nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez kifejlesztett védő, szétválasztó és kenőanyag, mely mindenféle menetes csatlakozás és csúszó rész szerelőpasztájaként használható. A tapadást és bemaródást még a magas hőmérsékletek és a korrozív körülmények között is hatékonyan előzi meg. Az erősen tapadó paszta speciális összetevőket, valamint szilárd, grafit és vörösréz részecskékből álló kenőanyagot tartalmaz. Ez biztosítja a menetes részek alacsony súrlódási értékeit, valamint a kiváló szétválasztási tulajdonságokat.

A WEICON Vörösréz paszta kiváló kenő- és szétválasztó réteget képez az elektromos hatású gépeken, kopóperselyeken, valamint menetes-, dugaszolt- és peckes csatlakozásoknál, így megvédi az igénybevett felületeket a korróziótól és a bemaródástól.

Konzisztencia besorolás (DIN 51818)    NLGI-Class 1

SzínVörösréz
Sűrítőanyagösszetett alumínium szappan
Alap olajásványolaj
Száraz kenőanyagréz/grafit
Súrlódási együttható (DIN 946)0,11 – 0,13
Össz.0,12 µ
Menet0,11 µ
Felfordítva0,13 µ
VKA-teszt (DIN 51350) / Hegesztési terhelés3200 N
Sűrűség1,1 g/cm³
Kinematikus viszkozitás alap olaj (+40 ºC DIN 51562)180 mm²/s
Cseppenési pont (IP 396)+180 °C
Hőmérséklet-ellenállóság-20°C - +1100°C

Felületek előkezelése
A szennyeződés mértékétől függően tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felületeket WEICON Tisztító S-el. A használt meneteket drótkefével és WEICON Tisztító S-el kell megtisztítani.

Felhasználás
A Vörösréz pasztát bőséges mennyiségben, kefével, ruhával vagy műanyag szivaccsal kell a felületre hordani.  Meneteknél a jó tömítés érdekében fontos, hogy a hogy a pasztát a teljes menetre felhordjuk. A Vörösréz pasztát nem szabad más zsírokkal vagy olajokkal keverni, mivel azok megváltoztathatják a termék tulajdonságait.

Tárolás
Eredeti, zárt tartályban kell tárolni. Nem tárolható együtt oxidálószerekkel. A tartályt szorosan lezárva, hűvös, jól szellőztetett helyen kell tárolni.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.