Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
GMK 2410 Gumi-fém ragasztó 700 g
Kapcsolódó termékek
Gyors kötésű, erős, tartósan rugalmas gumi-fém ragasztóanyag
cikkszám: 16100700
Ár: 11.383 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 14.457 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 10.814 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 13.734 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 10.245 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 13.012 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A GMK 2410 celluláris gumit, például neoprént, emellett bőrt, nemezt, szigetelőanyagokat, textíliákat, fát és sok más műanyagot is ragaszt. Kötés után ellenáll a környezeti nedvességnek.

AlapPolychloropene (CR)
Sűrűség0,93 g/cm³
Viszkozitás kb 2400 mPa.s
Színsárgás-barna
Anyagigény250-350 g/m2
Elpárolgási idő5-10 perc
Kontakt ragasztási idő10 perc
Végleges erősség kialakulásakb 24 óra
Hőmérséklet-tartomány-40 - +80 °C, rövid ideig +100 °C
Feldolgozási hőmérséklet+ 15 to + 35 °C

Felületek előkezelése
A ragasztandó felületek legyenek tiszták, szárazok, por- és zsírmentesek ( WEICON Felülettisztító).  A ragasztás hatékonyságának növelése érdekében a sima felületeket mechanikus módon durvábbá lehet tenni.

Felhasználás
A WEICON GMK 2410 ragasztót felhasználás előtt alaposan fel kell keverni. Ezután vékony, egyenletes rétegben a felületre kell tenni ecsettel vagy spatulával (sima vagy finoman barázdált). A rétegvastagságtól, környezeti hőmérséklettől és a levegő páratartalmától függően 5-10 perc száradás után lehet a felületeket összeilleszteni. Porózus anyagok esetén (pl nemez) az első réteg megszáradása után újabb réteget kell felkenni.
Amint a felületek megszáradtak, de még kissé ragacsosak (ujj hozzáérintésével tesztelhető), a felületeket erőteljes nyomással össze kell illeszteni. A párolgási idő elteltével a ragasztót újra fel kell hordani. A meg nem kötött fölösleges ragasztóanyagot a WEICON Felülettisztítóval lehet eltávolítani.

Tárolás
Szobahőmérsékleten +15°C - +25°C között, szorosan zárt csomagolásban.
Tárolási stabilitás: bontatlan csomagolásban 12 hónap

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.