Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | GMK Fém-Gumi ragasztók / GMK 2510 kétkomponensű gumi-fém ragasztó / GMK 2510 Kétkomponensű, polychloroprene alapú ragasztó 690 g
GMK 2510 Kétkomponensű, polychloroprene alapú ragasztó 690 g
Kapcsolódó termékek
Gyors kötésű, erős, tartósan rugalmas gumi, fém, szigetelőanyag és sok műanyagfajta ragasztásához.
cikkszám: 16200690
Ár: 22.537 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 28.622 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 21.411 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 27.192 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 20.284 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 25.761 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A GMK 2510 kétkomponensű, Polychloropene alapú ragasztó olyan alkatrészek teljes felületen történő ragasztásához, melyek tartós dinamikus terhelésnek vannak kitéve.

Az egykomponensű rendszerekkel szemben a kétkomponensű ragasztók jóval erősebb kötést és nagyobb hőállóságot biztosítanak.


A GMK 2510 gumit, fémet, textíliákat, bőrt, habosított gumit (neoprént), CSM-et (Hypalon), szigetelőanyagokat, ragasztóval bevont PU anyagokat, fát és sokféle műanyagot ragaszt önmagához és egymáshoz.

Kikeményedés után a kötés nedvességálló!

Figyelem!
A WEICON GMK 2510 nem alkalmas habosított polisztirol, polietilén, polipropilén, habosított PVC és PVC műbőr ragasztására.

AlapPolychloropene (CR)
Sűrűség0,85 g/cm³
Viszkozitáskb 1500 mPa.s
Színfekete
Anyagigény150 g/m²
Elpárolgási idő5-15 perc
Végleges erősség kialakulásakb 24 óra után
Hőállóság:-40°C - +80°C, rövid ideig +130°C
Feldolgozási hőmérséklet+15°C - + 35°C
Átlagos szakítószilárdság
Galvanizált acél / EPDM0,60 N/mm²
Galvanizált acél / galvanizált acél3,00 N/mm²
Galvanizált acél / SBR0,50 N/mm²
Galvanizált acél / NBP0,49 N/mm²

Felület előkészítése:

A ragasztandó felületek legyenek tiszták, szárazok, por- és zsírmentesek ( WEICON Felülettisztító). A ragasztás hatékonyságának növelése érdekében a sima felületeket mechanikus módon durvábbá lehet tenni.

Felhasználás
A WEICON GMK 2510 ragasztót felhasználás előtt alaposan fel kell keverni, majd a ragasztót
alaposan, 4 percen keresztül össze kell keverni az aktivátorral. A keverés történhet kézzel, a termékhez csomagolt spatula segítségével vagy mechanikai keverővel alacsony sebességgel (max.500 rpm). A keverék legyen buborékmentes, homogén (keverési arány kb. 100:7). Csak annyi terméket keverjen ki, amennyit a megadott felhasználási időn belül fel tud dolgozni!

Ezután vékony, egyenletes rétegben a felületre kell tenni ecsettel vagy spatulával (sima vagy finoman barázdált). A ragasztandó anyagtól és a felhasználástól függően 2 vagy 3 vékony réteg felhordására lehet szükség. A rétegvastagságtól, környezeti hőmérséklettől és a levegő páratartalmától függően 5-15 perc száradás után lehet a felületeket összeilleszteni.

Porózus anyagok esetén (pl. nemez) az első réteg megszáradása után újabb réteget kell felkenni.
Amint a felületek megszáradtak, de még kissé ragacsosak (ujj hozzáérintésével tesztelhető), a felületeket erőteljes nyomással össze kell illeszteni. A párolgási idő elteltével újabb réteg ragasztót kell felhordani. A meg nem kötött fölösleges  ragasztóanyagot a WEICON Felülettisztítóval lehet eltávolítani.

Tárolás
Szobahőmérsékleten (+15°C - +25°C között, szorosan zárt csomagolásban.
Tárolási stabilitás: bontatlan csomagolásban 12 hónap

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.