Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz / Contact VA 200 HR vízálló pillanatragasztó 30g
Contact VA 200 HR vízálló pillanatragasztó 30g
nedvesség-álló, alacsony viszkozitású
cikkszám: 12755030
Ár: 11.832 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 15.027 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 11.241 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 14.277 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 10.649 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 13.525 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Contact VA 200 HR átlátszó, alacsony viszkozitású ciánakril ragasztó. Rendkívül jól ellenáll az öregedésnek, és akkor is stabil marad, ha hosszú ideig ki van téve nedvességnek és hőnek. A ciánakril ragasztó még akkor megállja a helyét ha több napig folyamatosan éri nedvesség és hő.

Mivel nagyon ellenálló a nedvességgel szemben, a VA 200 HR különösen alkalmas olyan alkalmazási területekre amik ki vannak téve a különböző időjárási körülményeknek. Ilyen helyek például a csövek és csővezetések gyártása. konyhák és elektromos berendezések gyártása, tartályépítés, szellőzés- és klímatechnológia, kertészet, kertépítés és egészségügyi területek.

Az alkalmazási területek széles skáláján állja meg a helyét, többek között mosogatógépek vezérlőpaneljének rögzítésére, beton csövek tömítéseihez, nagy nedvességtartalmú helységek, pl. konyhák és fürdőszobák szerelvényeihez, kültéri sportszereknél, pl. hódeszkák gumi profiljának rögzítésére vagy kerti bútorok karfájának ragasztására.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.