Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
Kétkomponensű RK szerkezeti ragasztók
PU/PE-PP/Epoxi Easy-Mix ragasztók gyártáshoz
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Menet-, tengely- és csapágy ragasztók, tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó szerelő ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Contact pilllanatragasztók gyártáshoz és karbantartáshoz
Ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Csupaszoló és blankoló szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Biztonsági jelölő lakkok 3 színben / Biztonsági jelölő lakk - Zöld - RAL 6010 60g
Biztonsági jelölő lakk - Zöld - RAL 6010 60g


Kapcsolódó termékek
Gyorsan száradó biztonsági és jelölő lakk mely jól tapad számos anyaghoz.
cikkszám: 30022060
Ár: 10.818 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 13.739 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 10.278 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 13.054 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 9.737 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 12.366 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A Biztonsági jelölő lakk oldószer-alapú, gyorsan száradó biztonsági- és jelölő lakk mely jól tapad a legtöbb anyaghoz. A lakk eltávolítható lakatként működik, így megvédi a csatlakozásokat az illetéktelen személyek általi bontástól. Emellett a Biztonsági jelölő lakk befedi az elektromosan vezető részeket és véd a korrózióról is. 

rn

 

rn

Biztonsági jelölő lakk kiválóan ellenáll a víznek, benzinnek, dízelnek, ásványolajoknak, paraffin olajnak, valamint a higított savaknak és lúgoknak. Nagyon hasznos megoldás a csavarcsatlakozások manipuláció elleni védelmében: illetéktelen személyek nem tudják megbontani a csavarokat és más csatlakozásokat. A Biztonsági jelölő lakk segít a minőségbiztonsági feladatok dokumentálásában, a gyártás különböző folyamataiban, a csatlakozások könnyű azonosításában.

rn

 

rn

Felhasználási területeinek köre rendkívül széles: különböző mechanikai gyártási területek, járműipar, műszerészeti munkák, elektronikák.

SzínkódRAL 6010

A Biztonsági jelölő lakk felhasználása rendkívül egyszerű. A felületek legyenek tiszták, szárazak, zsírmentesek. A lakkot tartalmazó Pen-t alaposan fel kell rázni, majd közvetlenül a kívánt helyre adagolni. Használat után a kupakot szorosan vissza kell zárni.

rn

 

rn

Színezett Biztonsági jelölő lakk sárga, zöld és piros színekben szállítható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.