Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Töltsd le magyar nyelvű katalógusunkat!
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Kövess minket a Facebook-on!
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szállítószalag javító szett
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Easy-Mix kétkomponensű ragasztók / Easy-Mix HT 180 hőálló ( +180°C) epoxy pillanatragasztó - PORFESTÉSHEZ 50 ml
Easy-Mix HT 180 hőálló ( +180°C) epoxy pillanatragasztó - PORFESTÉSHEZ 50 ml
Kapcsolódó termékek
Kétkomponensű, epoxy gyanta alapú ragasztó. Hőálló +180°C-ig (rövid ideig +230°C-ig). Magas viszkozitású, stabil, ütésálló.
cikkszám: 10650850
Ár: 9.676 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 12.289 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

Kétkomponensű, epoxy gyanta alapú ragasztó. Hőálló +180°C-ig (rövid ideig +230°C-ig). Magas viszkozitású, stabil és ütésálló. A ragasztó magas viszkozitású, stabil állagú, így függőleges felületeken is jól alkalmazható.

Figyelem! A ragasztóanyag kinyomásához szükséges a D50 kézi adagoló (Cikkszám: 10653050) amit a linkre kattintva megtekinthet!


Ütésálló, feldolgozási ideje hosszú, szobahőmérsékleten köt és kötés után mechanikusan megmunkálható. A speciális töltőanyag garantálja az egyenletes ragasztási vastagságot. A ragasztó különösen jól alkalmazható kompozit anyagok és fémek ragasztására, kötés közben ponthegeszthető.

IDEÁLIS RUGALMAS RAGASZTÓ PORFESTÉSHEZ!

Az Easy-Mix 180 emellett ragaszt műanyagokat, kerámiát, üveget, követ vagy fát is, és nagyobb ragasztási réseket is kitölt. Speciális töltőanyagának köszönhetően a ragasztási vastagsága állandó, legalább 0,20-0,25mm. Mivel a ragasztó hőálló, alkalmazható olyan ragasztásoknál is ahol az alkatrészeket később porfestik.

AlapÁsványanyag töltetű epoxy gyanta
Állagsűrű, réskitöltő
Keverési arány súlyban, gyanta/keményítőanyag2:1
Felhasználhatóság 10ml anyag +20°C-n60 perc
Sűrűség (keverék)1,10 g/cm³
Viszkozitás (keverék) +20°C-nsűrű
Feldolgozási hőmérséklet+10°C - +40°C
Kötési hőmérséklet+10-tól +50°C
Színfekete
Réskitöltés4 mm
Kötés megfogható (teljes erősség 35%-a) 20°C-nkb. 2 óra után
Kötés mechanikai terhelhetősége (teljes erősség 50%-a) 20°C-nkb. 4 óra után
Kötés teljes erősségének elérése (100% erősség kialakulása) 20°C-n24 óra elteltével
Nyomás52 mPa
Nyújthatóság27 mPa
Hajlítás46 mPa
Shore D keménység80
Hőmérséklet-ellenállóság-50°C - +180 °C, rövid ideig +230°C
Szakítószilárdság különböző felületeken:
Acél, homokfúvott 23 N/mm²
Alumínium, homokfúvott13 N/mm²
Tömör PVC, érdesített11 N/mm²
Lineáris zsugorodáskb. 0,3

Felületek előkezelése
A tökéletes kötés eléréséhez a ragasztandó felületeknek tisztának és száraznak kell lenniük. (pl. tisztítsa meg a felületeket a WEICON Tisztító S-el vagy a Műanyag Tisztító Spray-vel.) A sima felületeket javasolt érdesíteni, pl. homokfúvással

Felhasználás
Az Easy-mix ragasztókat közvetlenül a dupla patronból, a termékhez csomagolt keverőfejjel kell felhordani. A kinyomott ragasztóból az első 5cm-es adagot el kell dobni. Csak az egyik ragasztandó felületre kell felhordani a ragasztót. A fent megadott felhasználási idő 10ml ragasztóra vonatkozik, szobahőmérsékleten. Nagyobb mennyiség esetén a ragasztási idő rövidebb. Hasonlóképpen a magasabb környezeti hőmérséklet is rövidíti a kötési időt (támpontként a szobahőmérséklet feletti minden 10 °C hőmérséklet-növekedés megfelezi a feldolgozási és kötési időt). A 16°C alatti hőmérséklet jelentősen meghosszabbítja a feldolgozási és kötési időt, míg +5°C alatt nem jön létre reakció.

Tárolás
Bontatlan csomagolásban, normál éghajlati viszonyok (+23°C és 50 % relatív páratartalom) esetén 18 hónapig eltartható. Kerülni kell a közvetlen napsugárzást. A fenti tárolási körülmények be nem tartása miatt a tárolási idő 6 hónapra csökkenhet. Az epoxy gyanták jellemzője hogy +5 °C alatt hajlamosak kristályosodni. Ezt felerősítheti a hőmérsékletváltozás ami pl. téli szállítás közben előfordul. Ezek a körülmények a termék működésére is negatív hatással lehetnek, a kötés és más műszaki jellemzők megváltozhatnak. Ezeknek az eltérések visszafordíthatók ha a terméket óvatosan +50°C-ra melegítik (nyílt láng használata tilos). A WEICON Epoxy ragasztók gyanta összetevőiben található Biszfenol A és F biztosítják a kristályosodás kockázatának csökkentését.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.