Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Töltsd le magyar nyelvű katalógusunkat!
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Kövess minket a Facebook-on!
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szállítószalag javító szett
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Easy-Mix kétkomponensű ragasztók / Easy-Mix S 50 epoxy ragasztó és kiöntő anyag - élénksárga 50 ml
Easy-Mix S 50 epoxy ragasztó és kiöntő anyag - élénksárga 50 ml
Kapcsolódó termékek
Sűrű, önterülő, gyorsan köt, nagyon rövid csészeidő, rendkívül erős ragasztás
cikkszám: 10651050
Ár: 7.182 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 9.122 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

Az Easy-Mix S 50 sárga egy nagyon reaktív kiöntő anyag, ami nagy tapadási erejének és gyors kötésének köszönhetően ragasztóként is használható.  Az epoxi gyanta rendszer viszkózus, önterülő, gyorsan köt és kötés után nagyon ütésálló, erősen tapad és gyorsan, 4-5 perc alatt megköt.  Számos különböző felületre jól tapad, például fémekre, műanyagokra, üvegszál erősítésű műanyagokra, fára, üvegre, kerámiára és köre.

Figyelem! A ragasztóanyag kinyomásához szükséges a D50 kézi adagoló (Cikkszám: 10653050) amit a linkre kattintva megtekinthet!

Mint kiöntő anyag használható elektronikában a különböző apró alkatrészek, félvezetők, összetevők védelmére. Véd a nedvességtől, portól, piszoktól valamint a mechanikai behatásoktól.

Az Easy-Mix S 50 sárga számos különböző területen alkalmazható, például az elektronikai feltöltésekhez, kábelcsatlakozások kiöntésére, szigeteléstechnikában, fémszerkezeteknél, tartályépítésnél, szerelvényeknél vagy akár szellőzőrendszerek és klímaberendezések alkatrészeinél.

Feltűnő sárga színének köszönhetően az Easy-Mix S 50 sárga segít vizuálisan azonosítani az alkatrészeket. A kiöntő anyag könnyen használható és az Easy-Mix rendszerrel adagolható.

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.