Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Töltsd le magyar nyelvű katalógusunkat!
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
Kövess minket a Facebook-on!
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szállítószalag javító szett
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Easy-Mix kétkomponensű ragasztók / Easy-Mix HT 250 kétkomponensű hőálló (+250°C) epoxy ragasztó 50 ml
Easy-Mix HT 250 kétkomponensű hőálló (+250°C) epoxy ragasztó 50 ml
Magas hőállóság, kiváló hővezető képesség, hosszú csészeidő
cikkszám: 10650855
Ár: 11.562 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 14.684 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

Az Easy-Mix HT 250 egy 2 komponensű epoxigyanta alapú ragasztó, amely +200°C-ig magas hőállósággal rendelkezik; rövid ideig +250 °C-ig.

A HT 250 epoxigyanta rendszer különösen jól tapad fémekhez és üvegszálhoz. Speciális alkalmazásokra a kiváló alkalmasságát a magas hővezető képesség és a magas hőállóság biztosítja. A ragasztó tartósan magas hőmérsékleten is megőrzi szilárdságának 80%-át. Ez lehetővé teszi a kikeményedés után a szinterezést, porszórást . Az epoxigyanta ragasztó nagy ellenállást mutat az agresszív anyagokkal szemben, mint például hideg és meleg víz, motorolaj és glikol.

Figyelem! A ragasztóanyag kinyomásához szükséges a D50 kézi adagoló (Cikkszám: 10653050) amit a linkre kattintva megtekinthet!

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.