Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
Ha megtalálta a megfelelőt térjen vissza oldalunkra
Élelmiszer-, gyógyszer és kozmetika ipar
Sérült fém felületek javítása és bevonatolása
RK szerkezeti kétkomponensű ragasztók
Easy-Mix kétkomponensű ragasztók
Biztonsági jelölő lakkok 3 színben
Anaerób ragasztók és tömítők
100% PTFE menettömítő zsinór +240°C-ig
Kétoldalon tapadó erős ragasztószalagok
GMK Fém-Gumi ragasztók
O-Gyűrű ragasztó készlet
Pilllanatragasztók
Rugalmas és PU ragasztó és tömítőanyagok
Technikai spray-k
Technikai folyadékok
Festhető korrózióvédő bevonatok
Hőálló rézpaszták és szerelőpaszták
Szállítószalag javító szett
Szerszámok - WEICON TOOLS
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Csőjavító készlet 10/35 10 cm × 3,5 m
A készlet hibás és sérült csövek és csővezetékek gyorsjavítására szolgál
cikkszám: 10710003
Ár: 11.306 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 14.359 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 10.741 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 13.642 FtMennyiség: 5 db+   Ár: 10.176 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 12.924 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A készlet hibás és sérült csövek és csővezetékek gyorsjavítására szolgál. Tartalmaz 1db WEICON Repair Stick Acél javítórudat, speciális, üvegszál-erősítésű műanyag javítószalagot , használati útmutatót és egy pár védőkesztyűt.
A javítószalag speciális gyantával van átitatva, mely víz hatására aktiválódik.


A Csőjavító készlet szerszám nélkül használható, és tartósan, megbízhatóan tömíti a repedéseket és lyukakat. Rendkívül könnyen és egyszerűen használható, kiválóan tapad, ellenáll a magas nyomásnak és a vegyi anyagoknak, valamint max. 150°C-ig hőálló.

A javítószalag 30 perc elteltével teljesen megköt. Textil-jellegű anyagszerkezetének köszönhetően a javítószalag nagyon rugalmas és egyszerűen használható. A Csőjavító készlet különösen jól alkalmazható az íveknél, csatlakozásoknál és a nehezen hozzáférhető helyeken kialakult lyukak javítására.

Számos felületen alkalmazható, például rozsdamentes acélon, alumíniumon, vörösrézen, PVC-n, számos műanyagon, üvegszálas anyagokon, betonon, kerámián és gumin.

Ha felkeltette a termék az érdeklődésed, nézd meg a videót ami bemutatja javítás teljes folyamatát!

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.